A CsermelyBlog-ból írt könyv megjelent!

Sikeres könyvbemutató a Könyvfesztiválon

    

Nagy örömmel jelzem a kedves Olvasóknak, hogy a CsermelyBlog eddigi írásainak legjobbjai + néhány kiváló hozzászólás + jónéhány, a gondolatokat összekötő interjú könyv formájában is megjelent "Bloghálózatos életfilozófiám" címmel. A sokféle gondolatot Kapitány Katalin szerkesztette kiválóan egybe. A szöveget Szűcs Édua igen találó illusztrációi teszik élvezetesebbé (a mesterrajzok egyike a fenti címlapon található). A kötet a Könyvfesztiválra jelent meg a Typotex kiadó gondozásában. A könyv bemutatójára a Millenáris Supka Géza termében került sor, amelyen Katival együtt Falus Andrással beszélgettünk egy igen jót a könyv témáiról.

A könyv IDE KATTINTVA és a "Kosárba" gombot megnyomva rendelhető meg.

A könyv pdf változata itt olvasható.

 

Fő témakörök: 

Témakörök: 

Hozzászólások

lehet, hogy csak átmeneti, de jelenleg az elővételes link ("ide kattintva") nem működik

Köszönöm, én is észleltem a gondot. Közben megjavult

Nekem ez a könyv kell. Mint ahogy kell......hopp, most majdnem leírtam azt a pár száz nevet, amivel kapcsolatban ugyanezt éreztem. Csermely Péter (imádom!) gondolatai, tapasztalatai, életműve semmi mással nem helyettesíthető érték számomra. ( már amit ismerek belőle...... ) Kapitány Kati (imádom!) ebbe a könyvbe fektetett szakértelme valójában megfizethetetlen. Szűcs Édua (imádom!) rajzaiért az első ceruzavonásától lelkesedem. Ha tehetném még ma is a karikatúrái borítanák a falamat, mint éveken keresztül. Mindenkinek azt hazudtam a bekeretezett fénymásolatokról, hogy eredetiek. És most 2900 Ft-ért kapok egy darabot belőlük. De én drágállom, mert ez nekem nagyon sok pénz. 89.000 a nyugdíjam. 70.000 a rezsim, no persze internettel együtt. Viszont valamit enni is szoktam......... Majd valaki megveszi, felteszi .epub vagy .pdf formátumban és megosztja valamelyik file-megosztón. Én meg letöltöm ingyen. Jézus!! Olyan ez, mint amikor valakinek 1 db tökmagért kínálom a 61 évem tapasztalatát, vagy annak egy részét. Az illető megvenné, kell is neki, hasznosítaná is, dicsőséget jelentene nekem is. De nincs tökmagja. Egy fél se. Kedves Uram és Hölgyeim! Kedves Szerzők! Az Önök alkotásának mennyi az ára??? Én a 2900 Ft-ommal kinek a szappanát, 50 km-ét, reggeli briósát finanszírozom? Kicsit elragadott a képzeletem. Elnézést. Most megyek, megnyomom azt a gombot és megrendelem a könyvet. Önöknek pedig Kedves Alkotók elküldöm az anyagiak mellé az örömömet, az időmet, mialatt olvasom a könyvet, a megbecsülésemet, a tudással szembeni alázatomat, s mindent, ami a kiadványhoz kapcsolható. És még így is nagyon sokkal maradok adós........... Kaposvári Emőke
Kedves Kaposvári Emőke! Hát igen! A könyv azért mégis más, mint az epub. Igazából, mióta kaptam egy Kindle olvasót, már örülök a lehetőségnek. És most kaptam is egyet, mégpedig INGYEN!!! Pedig fizetnék is érte. De letöltöm, konvertálom és buszon, villamoson olvasom. A blogot csak gép mellett tudtam... Hát ez a technika!! Remélem a rajzok is átjönnek, ha nem akkor azt majd a számítógépen nézegetem. Köszönöm ezt a lehetőséget!