Tisztelt Olvasó!

A blog bejegyzéseit időben visszamenő sorrendben, havi bontásban az alábbi linkekre való kattintással érheti el. Köszönöm megtisztelő érdeklődését!
Academia Europaea tagság és az Európai Tehetségsegítő Tanács elnöksége
a blog majd később angolul fog újraindulni

Nagy megtiszteltetés és öröm volt a számomra, hogy 2012-ben megválaszottak az Academia Europaea tagjává, az Európai Tehetségsegítő Tanács (ECHA) pedig münsteri elnökévé választott. A 25 éve működő, Európa összes államának tehetséggondozását összefogó Tanács célkitűzése, hogy egy össz-európai tehetséggondozó hálózatot alakítson ki. Az ECHA munkáját a februárban alakított Budapesti Európai Tehetséggondozó Központ nagymértékben segíteni fogja.

Az európai tehetségsegítő hálózat nagyon sikeres -- és magyarok által vezetett -- kialakulása miatt a blog csak később fog (remélhetően) újraindulni -- várhatóan angolul, egy másik honlapon, amelyre majd link mutat a jelenlegiről. Köszönöm előre is minden magyar Olvasónak a megértését, amellyel lehetővé teszi, hogy a gondolatcserébe egy sokkal szélesebb kör is bekapcsolódjon. A biológiai rendszereknek az a része, amelyik teljesen elzárja magát a többitől, meghal. A blog angol nyelvre való átváltása a maradék kapcsolatok éltetésének, a hazai gondolatkörök értékei szélesebb megismertetésének az egyik kicsiny eszköze is lesz.

 

Megosztás